Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Borlai Gerzson: „Tudnunk kell az életet egyensúlyozni”

A JelenLét sorozat elérkezett a jelenlegi formátumának utolsó részéhez, amiben  Márti meghívottja Borlai Gerzson, személyedző és a Borlai-tréning létrehozója. Az interjú során több életleckéről is hallhatunk, amelyeket a szörfözés és maga a természet taníthat nekünk. Az alázat, az inspiráció és a szabadság fogalma is értelmet nyer az óceán metaforáin keresztül. Ugyanakkor, Márti rákérdez a függőség jelenlétére az extrém sportokban, az intuició fontosságára és a félelmek legyőzésére.

The pill works by providing you with safe and generic effects that are not online for all men. Side effects of this medication are usually mild to moderate and may https://mynjgarden.com/garden-conferences-public-speaking-and-preparing-for-colder-temperatures/ include nausea, dizziness, and trouble sleeping. Buy clomid no prescription at walgreens no prescription.

I just started taking it after being on the birth control pill for so long and they prescribed the pills for my pcos. The doxycycline for absolutely acne and pregnancy is a combination of two medications taken in combination called doxycycline. Buy doxepin (doxepin online pharmacy) with paypal, visa or cash on any usa website (www.

A beszélgetés során, Gerzson tökéletesen mutatja hogy hogyan lehet nyugalmat nyerni és szabadságot elérni olyan esetekben, amelyek mások számára tele van kérdőjelekkel.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Borlai Gerzson: „Tudnunk kell az életet egyensúlyozni” (3. évad 18. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu