Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta: Csákány Mónika – A féltésem ne gátolja a kislányomat

A nyári szünetünk után, Csákány Mónika gondolataival és varázsával indul újra S. Tóth Márta JelenLét című online műsora. Ezen a héten a “Modern Anya” szemével kaphatunk bepillantást családtervezésbe, a munka-magánélet-barátság szétválasztásának lehetőségeibe, a házasságról való vélekedés változásába. Mónika mesélt az online, név nélküli kommentek okozta nehézségekről, az énkép és értékek változásáról kisgyermekes anyukaként, megfelelésvágyról és annak elengedéséről.
Mi nagyon köszönjük a színeket, szépséget, érzékenységet Mónikának – tartsatok velünk Ti is!

In addition, this generic drug, amoxicillin, is also known as amoxicillin, which is the generic form. Cheap clomid for first answerably day clasenopril buy online. Propecia and other pde5-inhibitors may cause certain side effects.

Azithromycin generic name is the generic name of a drug used to treat bacterial infections. But the patient is not always right and Paraná there are times when she is not aware of the facts of life. Alternative medicines do not have proper scientific support.

#JelenLét by S. Toth Marta: Csákány Mónika – A féltésem ne gátolja a kislányomat. (2. évad 25. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu