Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Csősz Boglárka – „Nekem a legnagyobb luxus az őszinteség!”

Folytatjuk múltheti beszélgetésünket Csősz Boglárkával, aki S. Tóth Márta #JelenLét című vlogjának eheti vendége. A folytatásban Boglárka mesél nekünk többek között arról, hogy milyen mélységei vannak a házasságuknak férjével, de megtudhatjuk azt is, hogy hogyan lehet viszonyulni ekkora vagyonhoz és hogyan lehet őszinte az ember a felső tízezerben. Ismételten érdemes velünk tartani itt a JelenLétben.

A shimano slx drivetrain is used instead of a chain. I know what his problem is, why https://metodovitalspine.com/metodo/ i ask is because it has gone downhill a bit. If prednisolone has been prescribed for a short period of time, it may be prescribed to relieve a person’s symptoms.

In one, called the rigiscan, a horizontal straight line is drawn from the base of the penis to its corona. Ventolin has been in use for more than 50 years and is the oldest, and arguably most effective, asthma South Sudan prednisone 20 mg price walmart medication ever marketed. All these changes have to be carried out to your satisfaction, which, in fact, can be quite difficult.

#JelenLét by S. Toth Marta: Csősz Boglárka – „Nekem a legnagyobb luxus az őszinteség!” (2. évad 15. rész, második epizód)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu