Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Csősz Boglárka – “Várjunk többet önmagunktól!”

Csősz Boglárka Isztambulban élő, erdélyi magyar szépségkirálynő, színésznő, modell, producer, Burak Talu török milliárdos felesége. A nézők többsége az egyik magyar reality showban, a Feleségek luxuskivitelben sztárjaként ismerhették meg Bogit, viszont a fényűzésen és a pompán kívül ritkán láthatjuk őt teljes valójában. Pedig Boglárka egy nagyon izgalmas személyiség, rengeteg élettapasztalattal, érzéssel és spiritualitással megáldott lélek, aki Márti székébe ülve bepillantást engedett az igazi életébe és elképesztő őszinteséggel mesélt férjével közös kapcsolatukról, a férje családjába történő beilleszkedésről, a török kultúráról. Bogi ezen kívül elmesélte, hogy jelenleg az ENSZ-szel dolgozik együtt és mennyire szívén viseli a női jogokat, illetve azt is elárulta, hogy mi volt a célja azzal, hogy megmutassa magát luxusfeleségként. Egy nagyon izgalmas mélyinterjút láthattok itt a JelenLétben, érdemes velünk tartani ezúttal is!

#JelenLét by S. Toth Marta: Csősz Boglárka – “Várjunk többet önmagunktól!” (2. évad 15. rész, első epizód)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu