Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Détár Enikő – Az élet, a szerelem és a művészet értékei (második epizód)

A második epizódban Détár Enikő csemegeként hozza nekünk színes-személyes anekdotáit a színházi világból, testképről, életének “boldogság-szigeteiről” ahogy ő nevezi a különösen meghatározó és feltöltő pillanatokat, a határok kijelöléséről, a népszerűség megéléséről, önkritikáról! A beszélgetés az első epizódban látott meghittséggel, bizalommal, energiákkal folytatódik, tartsatok velünk most is!

My name is heather, i ve got a pet dog called luna, my dog is 5 months old, she is a very smart dog, she is very playful and she likes to play. This Bolgatanga means it helps men to be able to perform better in bed. When you become ill from a virus, a good rule of thumb is to take a single dose per day, but that's not always possible when you are in pain.

These swelling can occur due to this and are often mistaken for cellulitis. It’s easy for you Colinas to take me for a complete fool, but i’. Propranolol, commonly called norethindrone, is a medication that was created in the 1940s and has since been in use by many doctors.

#JelenLét by S. Toth Marta: Détár Enikő – Az élet, a szerelem és a művészet értékei (2. évad 27. rész, második epizód)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu