Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Détár Enikő – Az élet, a szerelem és a művészet értékei (első epizód)

Détár Enikő a beszélgetésünk első epizódjában mesélt nekünk arról a belső békéről, amit minden külső körülménytől függetlenül igyekszik megteremteni a maga számára – jöjjön akár karantén, munkahelyi vagy magánéletbeli változások, váratlan fordulatok, betegség, megterhelő kihívások sora. Sokunk számára tanulságos lehet, hogyan formálja és erősíti tudatosan – meditációval, szakemberekkel, mély emberi kapcsolatokkal – alapvetően is derűs, boldogságra fogékony természetét és személyiségét. Mesélt Nekünk a korral járó változásokról, elengedésről, újrakezdésről, befogadásról, szerelemről. Tartsatok velünk ebben a különlegesen tartalmas, őszinte, energikus beszélgetésben is!

#JelenLét by S. Toth Marta: Détár Enikő – Az élet, a szerelem és a művészet értékei (2. évad 27. rész, első epizód)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu