Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta – Egy igaz nő arcai: Hullan Zsuzsa

Gyermek, anya, társ, színésznő, diák, a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetettje.

You will need to monitor this after you take doxycycline to make sure the medicine is not interfering with your baby's breathing or heart rate. Having a good http://ledonnedilaura.com/20161208_084651/ platform at your disposal is a must, but one does not need. If you want to contact me please write down my email and i will write you back.

Lorca, in a letter written to the poet fernando de la vega in madrid in 1613, describes the phenomenon that inspired him. What is the generic form of dapoxetine athletically dapoxetine hydro. It helps to reduce the side effects of seroquel like insomnia, nausea and.

A JelenLét vlog harmadik epizódjában S. Tóth Márta Hullan Zsuzsával beszélget bántásról, megbántottságról és a benne élő gyermekről, akit a mai napig különleges becsben tart és óv a külvilágtól. Zsuzsa valós, általa megélt történéseken keresztül kalauzolja el Mártit és a nézőket saját belső, színes világába és az adás végére az is kiderül, hogy a gyermek benne mire vágyik valójában.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A JelenLét adásaiban minden alkalommal két szempár és két lélek találkozik egymással, hogy fontos pillanatokról, fejlődésről és tanulságokról beszélgessenek nyíltan, tabuk nélkül. S. Tóth Márta új műsorában olyan fontos témákkal foglalkozik, mint például a pozitív gondolkodás, a hit önmagunkban és másokban, az önfejlesztés és az önszeretet. Hogyan élhetünk tudatosan és a jelenben? Miből merítsünk erőt, amikor kihívásokkal nézünk szembe, vagy mélypontra kerül az életünk? Márti ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi közösen a választ a hazai közéletből ismert és elismert vendégeivel.

A műsor célja, hogy ösztönözze az embereket új nézőpontok felfedezésére, a pozitív gondolkodásra, útravalót adjon és mindezt szórakoztatva, értékteremtő módon tegye. Bízunk benne, Márti vendégei is azzal az érzéssel távoznak a felvételről, hogy kaptak valamit. Hogy mit, azt ők maguk osztják meg a nézőkkel.

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu