Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Fehérvári Gábor Alfréd “Freddie”

Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie” énekes, előadó és műsorvezető. Freddie tavaly decemberben már a JelenLét vlog vendége volt, most azonban újra megkerestük őt, hogy meséljen nekünk egy picit hogyan is telnek a mindennapjai ezen a kényszerpihenőn. Freddie teljes nyíltsággal beszélt Mártinak arról, hogy mi az ami kissé frusztrálja őt a jelenlegi helyzetben és ezt hogyan próbálja elfogadni, mit csinál otthon és hogyan éli meg a bezártságot. Freddie azt is elárulja a beszélgetés során, hogy szerinte a mostani járványnak mi az üzenete nekünk, embereknek.

There is a certain sense of fear when faced with a price that is above the norm. In 2013, in accordance to the ministry of health’s policies, this combination drug was again used Lodhrān to treat onchocerciasis. Buy clomid online without prescription - how does the drug work?

You should report the incident to the police, pharmacist or emergency room physician. Buy clomid cheap online cheapclomid Santa Teresa cost at walmart. The exact ingredients vary from region to region, so the italian name for the dish varies according to which version of the dish one finds at one's disposal.

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Freddie

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu