Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Horváth Gréta

Horváth Grétát pár évvel ezelőtt egy reality műsor szereplőjeként ismerhette meg a közönség, utoljára pedig újdonsült férjével meg is nyerték az Ázsia Express 2-t. Mióta utoljára vendégül láttuk Grétát itt a #JelenLét műsorában, azóta profi sminkesként egy önálló sikeres vállalkozást indított. Gréta kicsattanó pozitivitással mesélt Mártinak arról, hogyan telnek a mindennapjai otthon a családjával, milyen életmódváltáson ment keresztül és milyen volt a februári esküvője. A beszélgetés során az is kiderül, hogy férjével milyen szerepjátékokkal ütik el az időt jelenleg.

Prednisone canadian pharmacy, buy cheap prednisone. As a side clomid cost besides note, my son had a similar flare and went to see you. I have suffered from depression for over 10 years and i have had no treatment at all.

You can buy neurontin online to take without a doctor's prescription. The drug may cause the user to become comprare viagra generico on line Lędziny sleepy or experience anxiety or panic attacks. The first drug is also known as tamoxifen 20 mg cost in india tamoxifen is a type of drug used in the treatment of breast cancer and other types of cancer.

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Horváth Grétá

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu