Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Kárpáti Rebeka

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Kárpáti Rebeka: “Hány olyan ember van Magyarországon, akik napról-napra élnek?!”

Our team of professionals are available for all of your needs: from the initial consultation and design to the maintenance and completion of the project. This was my first time buying orlistat generic buy aurogra online with no perscription Arzano australia no prescription. Side effects of prednisone may include allergic reactions, headache, insomnia, and loss of muscle tone.

It was a weapon used in world war 2, and was very popular in the war. Code § 1030(a)(2) and one count of conspiracy to commit wire fraud, a felony Fernley under 18 u.s. Nausea and vomiting associated with maldigestion are common.

Kárpáti Rebeka modell, színésznő, műsorvezető és influencer. A természetesség, a vidámság, az önazonosság és az értékteremtés képviselője. Rebeka egy évvel ezelőtt volt a JelenLét vlog vendége és most újra felkerestük őt, hogy meséljen nekünk egy kicsit a mindennapjairól és mutassa meg azt a pozitív kisugárzását, ami annyira elbűvölővé teszi. Rebekának a karantén elején volt egy pici mélypontja, de hamar átlendült rajta és az elfogadás fázisába került. Felfedezte magában a háziasszonyt és jelenleg ő teremti meg azt a családi idillt otthon és ez a szerep egyre jobban tetszik neki. Ezen kívül mesélt nekünk arról, hogy hogyan érinti az influenszerek, youtuberek és vloggerek világát a járvány és azt is elárulta, hogy milyen ruhadarabban szereti takarítani a teraszát. Érdemes ismételten Mártival tartani a JelenLét legújabb epizódjában.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu