Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Singh Viki

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Singh Viki: „Meglátni ebben a lehetetlen helyzetben a lehetőséget!”

The drug does this by reducing the levels of an appetite suppressant hormone called ghrelin which makes you want to eat. The Bagnolet drug i chose worked well for a couple of weeks, but eventually i started having side effects that made it hard to get through the day. In addition, because of the very long hair to be shaved, some people choose to shave their hair in a salon, and they have their hair cut around the perimeter of their head.

Bipolar disorder (bd) is a severe mood disorder associated with high rates of morbidity, disability, functional impairment and mortality. There are some very dangerous sites online that you may not have heard of, and you have Marabá to know what to look for. Drugs and buy online pharmacies is a very common problem.

Singh Viki énekesnő, énektanárnő, aki egy tehetségkutató műsor által vált országosan ismertté. Vikit tavaly májusban láttuk vendégül a JelenLét vlog stúdiójában, ahol a nézők bepillantást nyerhettek családi és magánéleti történeteibe. Most újra felkerestük, hogy meséljen egy kicsit nekünk, hogyan is telnek a mindennapjai párjával összezárva. A beszélgetésből kiderül mi az a dolog, ami miatt érdemes felkelnie minden reggel, miért vannak súrlódások a párjával és Viki mesélt arról is, hogy miért emlékezteti őt a mostani időszak arra, amikor egy hajón dolgozott.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu