Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Szabó Kitti

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Szabó Kitti: “Bennem nincsen szégyenérzet általában.”

Szabó Kitti 2009-ben, mondhatni még kislányként vált egyik napról a másikra híressé egy napi sorozatnak köszönhetően. Jelenleg saját gyártású, nagy sikernek örvendő vlogjában, őszinte és olykor iróniától sem mentes stílusban hozza a nézők tudomására mit gondol az élet nagy dolgairól. Márti utoljára 2019 őszén látta őt vendégül itt a JelenLétben, most viszont újra felkerestük őt, hogy szóra bírjuk egy kicsit és meséljen nekünk a karanténban töltött mindennapjairól. Kitti elárulta, hogy nagyon hiányzik neki az edzés és nagyon próbára teszi őt ez az otthonülős helyzet, de párjával Martinnal és közös csöppségükkel Félixszel együtt várják a járvány végét.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu