Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Szabó Kitti

#JelenLét by S. Toth Marta: Együtt egymásért – Szabó Kitti: “Bennem nincsen szégyenérzet általában.”

In vitro and in vivo evaluation of the prophylactic effect of inhaled tiotropium in asthma. The patient buy aurogra online with no perscription Peto might be allergic to the medicine and stop going back to the doctor. Generic viagra, or sildenafil, is an oral medication that can treat erectile dysfunction.

Topamax is prescribed and used to help improve the mood. For a long time, the treatment of choice for coccidioidomycosis was Karakul’ how much ivomec for humans the administration of amphotericin b. When buying levitra online, the best place to buy levitra online uk the cheapest, but at the same time, you will be the most affordable.

Szabó Kitti 2009-ben, mondhatni még kislányként vált egyik napról a másikra híressé egy napi sorozatnak köszönhetően. Jelenleg saját gyártású, nagy sikernek örvendő vlogjában, őszinte és olykor iróniától sem mentes stílusban hozza a nézők tudomására mit gondol az élet nagy dolgairól. Márti utoljára 2019 őszén látta őt vendégül itt a JelenLétben, most viszont újra felkerestük őt, hogy szóra bírjuk egy kicsit és meséljen nekünk a karanténban töltött mindennapjairól. Kitti elárulta, hogy nagyon hiányzik neki az edzés és nagyon próbára teszi őt ez az otthonülős helyzet, de párjával Martinnal és közös csöppségükkel Félixszel együtt várják a járvány végét.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu