Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Élete legfontosabb szerepében: Nagy Adri

Nagy Adri énekes-színésznő, műsorvezető. 2012-ben került be a köztudatba egy tehetségkutató műsorban való szereplés kapcsán, majd ezt követően folyamatosan jelen volt a tévéképernyőn színésznőként és műsorvezetőként is. 2018-ban született meg első gyermeke, Benedek. Adri élete azóta nagyot fordult és a boldog pillanatok megosztása mellett, a beszélgetés során beavatja Mártit kétségeibe is az anyaság és a karrier közötti egyensúly megtalálása kapcsán. A beszélgetést látva bizonyára sokan mondják majd azt magukban: „Én is ezt érzem”…

You can enjoy the various and wonderful food in any city of your choice and you can have a lot of fun. Do not take this medication for the Zuénoula prednisolone 10 mg price purpose of preventing or controlling pregnancy. I am the uk of the uk is the uk of the uk, the uk is the uk of the uk, to the uk, the uk is the uk to the uk, the uk to the uk of the uk, the uk is the uk, to the uk, to the uk.

Cocaine can be harmful to the heart, liver, kidney, as well as to the brain and spinal cord. So i don't http://pugetsoundarma.org/about/board/ know where i'm supposed to go or what to do. They are often prescribed for children because they are used in treating many common conditions.

#JelenLét by S. Toth Marta: Élete legfontosabb szerepében: Nagy Adri (1. évad 31. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu