Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Élete legnagyobb töréséről mesél őszintén: Kucsera Gábor

Kucsera Gábor, vagy ahogy sokan hívják Kucsi világbajnok magyar kajakozó, olimpikon. Szerető férj, családapa és barát, akinek nemrégiben született meg második gyermeke Milla új színt és megnyugvást hozva a család életébe. Kucsi immáron kétgyermekes édesapaként mesél élete legnagyobb töréséről, ami a 2008-as olimpia, valamint arról az esetről, aminek köszönhetően 2015 nyarán eltiltottak a sporttól. Az azóta sok mindent megélt sportoló kendőzetlen őszinteséggel osztja meg a nézőkkel az ebben az időszakban megélt tapasztalatait és érzéseit, valamint elmondja, mi segített neki kilábalni mindebből. A #JelenLét vlog 21. epizódjában Kucsi egy új arcát mutatja meg és azt is megosztja Mártival, miért tartja magát sikeresnek.

This would be ideal in dogs where your pet dog has fleas or ticks but you feel the need to treat them because they're so infested. The back surface of the respective animals was anesthetized, sprayed with the appropriate ointment, and the buy clomid ebay skin was gently scrubbed. This is how it works: valacyclovir was discovered in 1983 and was the first antiviral to enter the market.

Nolvadex is an erectile dysfunction drug and can cause dizziness and headache. You should not share or use this medicine for prednisone cost without insurance any other person, except the person you share it with. Buy generic levitra without a prescription online.

#JelenLét by S. Toth Marta: Élete legnagyobb töréséről mesél őszintén: Kucsera Gábor (1. évad 21. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu