Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Élete legnagyobb töréséről mesél őszintén: Kucsera Gábor

Kucsera Gábor, vagy ahogy sokan hívják Kucsi világbajnok magyar kajakozó, olimpikon. Szerető férj, családapa és barát, akinek nemrégiben született meg második gyermeke Milla új színt és megnyugvást hozva a család életébe. Kucsi immáron kétgyermekes édesapaként mesél élete legnagyobb töréséről, ami a 2008-as olimpia, valamint arról az esetről, aminek köszönhetően 2015 nyarán eltiltottak a sporttól. Az azóta sok mindent megélt sportoló kendőzetlen őszinteséggel osztja meg a nézőkkel az ebben az időszakban megélt tapasztalatait és érzéseit, valamint elmondja, mi segített neki kilábalni mindebből. A #JelenLét vlog 21. epizódjában Kucsi egy új arcát mutatja meg és azt is megosztja Mártival, miért tartja magát sikeresnek.

#JelenLét by S. Toth Marta: Élete legnagyobb töréséről mesél őszintén: Kucsera Gábor (1. évad 21. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu