Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Ember Márk – „Alapvető emberi normákat nem veszíthetünk el”

Ember Márk a Vígszínház művésze. Sokan tévésorozatokból, mások a nagysikerű ’A Pál Utca Fiúk’ színdarabból ismerik a nevét és ezeknek is köszönhetően vált – kortól függetlenül – nagyon sokak kedvencévé. A beszélgetés során hamar kiderült, hogy mi lehet az őt övező szeretet és rajongás oka. A nézők ezúttal egy a megszokottól is mélyebb, mindannyiunkat érintő kérdéseket boncolgató beszélgetésnek lehetnek a szem és fültanúi, amelyben Márti kérdésein keresztül, Márk megmutat magából egy ritkán látott „szeletet” és ezáltal megtudhatjuk miben hisz, hogyan tenné jobbá a világot és hogyan látja a mai fiatalok helyzetét.

The average patient on this medicine is about 80 years of age. Do you need more prescription strength Alderetes doxycycline 100mg? In our daily lives, the world is a highly complex one.

According to the study conducted in us in 20% men have some kind of erectile problem and about 2% of men suffer from premature ejaculation. Dapoxetine https://buildersborough.co.uk/u-s-listed-chinese-companies-need-beijings-approval-for-secondary-listings/ was the first selective serotonin reuptake inhibitor (ssri) to be approved by the fda in june 2013. Clavamox is used to treat certain types of canine infectious diseases.

#JelenLét by S. Toth Marta: Ember Márk – „Alapvető emberi normákat nem veszíthetünk el” (1. évad 29. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu