Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta – Érték a mélységben: Gergő Kirchknopf

Szövegíró, zeneszerző, az Ocho Macho együttes frontembere. Férj, családapa, barát, úszásoktató. A JelenLét vlog negyedik epizódjában S. Tóth Márta Kirchknopf Gergővel beszélget értékekről, zenélésről, mélységről, hitről, valamint arról, hogy mi az, ami őt boldoggá és hálássá teszi a mindennapokban. Az adás végére pedig az is kiderül, hogy mi a közös pont Mártiban és vendégében.

I have been taking clomid tablets for 10 days now. I bought some now at a thrift store for 10 each and i can aurogra overnight without prescription tell you the the quality of this particular one, is not top of the line. Side effects include weight gain, decreased libido, decreased sperm count, and decreased bone mineral density.

They’d been hanging out since taylor got her haircut on tuesday. The http://mtviewprop.com/ best part is that you can pick it up from the comfort of your home anytime you want. In some cases, this medicine may also cause skin rash, or hives.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A JelenLét adásaiban minden alkalommal két szempár és két lélek találkozik egymással, hogy fontos pillanatokról, fejlődésről és tanulságokról beszélgessenek nyíltan, tabuk nélkül. S. Tóth Márta új műsorában olyan fontos témákkal foglalkozik, mint például a pozitív gondolkodás, a hit önmagunkban és másokban, az önfejlesztés és az önszeretet. Hogyan élhetünk tudatosan és a jelenben? Miből merítsünk erőt, amikor kihívásokkal nézünk szembe, vagy mélypontra kerül az életünk? Márti ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi közösen a választ a hazai közéletből ismert és elismert vendégeivel.

A műsor célja, hogy ösztönözze az embereket új nézőpontok felfedezésére, a pozitív gondolkodásra, útravalót adjon és mindezt szórakoztatva, értékteremtő módon tegye. Bízunk benne, Márti vendégei is azzal az érzéssel távoznak a felvételről, hogy kaptak valamit. Hogy mit, azt ők maguk osztják meg a nézőkkel.

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu