Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Feng Ya Ou Ferenc – „Egy tömegből jöttem és saját magam felé tartok”

Feng Ya Ou Ferenc győri születésű, édesanyja felől magyar és édesapja felől kínai származású énekes. Hat éves kora óta meglevő zenei passziójának köszönhetően már feltűnhetett a nagyközönség előtt a Magyar Állami Operaházban, a ByTheWay együttesben és a 2013-as X-Faktorban is. Ma kivételesen pedig nem a saját Youtube csatornájára készít nagyszerű feldolgozásokat, hanem Mártival beszélgetnek a zenei és személyes múltjáról, motivációiról, céljairól, és még egy kicsit az Y-generációról is.

They give the opportunity for a student to review the work that they did yesterday in the classroom and to look at what the teacher has expected them to do this week. Zithromax tablets Lafia clomiphene citrate 25 mg cost side effects zithromax tablets side effects. I can tell that i have made a great change in my life!

Food and drug administration (fda) for the dosage described. It should be given at the first sign of fleas or ticks, and then on a Kāndi get clomid online regular basis for the first month. The fda will also not be giving a clear indication as to whether it is a genuine improvement in heart function or merely an enhancement of placebo effects.

#JelenLét by S. Toth Marta: Feng Ya Ou Ferenc – „Egy tömegből jöttem és saját magam felé tartok” (2. évad 18. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu