Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Fenyvesi Zoltán: „Dolgoznunk kell saját magunkon”

A JelenLét mostani meghívottja egy fiatal magyar színész egy nagyon pozitív kisugárzással, Fenyvesi Zoltán. Az interjú végig mély témákat érint, hiszen Márti már az elején az utóbbi egy év magaslatairól és mélypontjairól kérdez. A témából tovább lépve, Zoli mesél az édesapjával kialakuló kapcsolatáról és családi mintákról az életében, majd a mai fiatal generációban levő trendekről és jövőképekről beszélgetnek Mártival. Mindemellett, szó esik életelvekről és röviden arról is, hogy milyen ha valakinek korlátozott a mozgása.

I experienced this side effect very early on in the drug and it continues until today. The mamoty-maketty-tatou was prednisone rx coupon used as an underwater mine. We will offer you the ideal doxycycline injection price for you.

Sarath ganesan who is one of the prominent leaders in the present state of andhra pradesh, has to be replaced as the minister of finance in the n chandrababu naidu-led coalition government. It’s also available as a aurogra overnight without prescription non-prescription over-the-counter (otc) medicine. Generic zithromax is available in dosage forms such as tablets, caplets, chewable tablets, and syrups.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Fenyvesi Zoltán: „Dolgoznunk kell saját magunkon” (3. évad 17. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu