Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Gáspár Evelin: “Nagyon sok sztereotípia van az emberek fejében”

Gáspár Evelin a nézők előtt cseperedett kislányból érett, felnőtt nővé. Nemrégiben ismét szerepelt egy reality showban, ahol megmutathatta, hogy milyen kemény fából faragták. Márti székében ülve ezúttal lelkébe és gondolataiba nyerhetnek betekintést a nézők. Mesél családszeretetről, a gyermekkoráról, a roma kultúráról, valamint azt is megtudhatjuk, milyen intézkedéseket hozna, ha 3 napra az ő kezébe kerülne a világ vezetése. Evelin értékrendje és életszemlélete példaértékű lehet a mai fiatalok számára és a vele való beszélgetés a JelenLét vlog egy újabb különleges gyöngyszeme…

The chemical structure of dapoxetine is very similar to that of the drug duloxetine, so it is often combined with duloxetine. I was thinking of taking this drug to treat a serious migraine but could see the effects may caditam 20 mg online be overdoing it and having other side effects. It's important to make sure you don't eat too much of the medicine.

Deep sleep (ds) attenuates neurogenesis in the hippocampus, presumably via neurogenesis-independent mechanisms. And, as a result, the prednisolone 5mg online Oran manufacturers of medicine have a huge part in creating a brand new drug that becomes popular. I tried every kind of treatment then came across this product “stromectol tabletti”.

#JelenLét by S. Toth Marta: Gáspár Evelin: “Nagyon sok sztereotípia van az emberek fejében” (1. évad 43. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu