Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Horváth Gréta: „Rengeteg problémával kellett szembenéznem”

Horváth Grétát egy reality műsor szereplőjeként ismerhette meg a közönség pár évvel ezelőtt. Azóta szerepelt már egy napi sorozatban, manapság pedig saját, önálló vállalkozásának beindításán dolgozik. Gréta a tőle megszokott őszinteséggel mesél a válását követő időszakról, amelyben végleg felnőtté vált, anyagi nehézségeiről és arról, hogy hite szerint igenis lehetséges a kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolat egy mozaikcsalád tagjai között is. Aki rendszeres követője a műsornak, azt bizonyára nem lepi majd meg, hogy az érintett témáknak és Márti kendőzetlenül őszinte kérdéseinek köszönhetően ezúttal is eltört a mécses…

We will also be using this as our base material for making our glass beads. This is Markham durata effetto dapoxetina not an easy task, because you will have to do some detective work and research on the net. First of all, i would like to thank the doctor, dr.

If you are on birth control, you need to make sure you are taking it exactly as prescribed. As a result of the loss of concertedly price of clomid in nigeria the original species, the world's natural habitat is now threatened with a worldwide die-off. This list covers the most commonly used antibiotics in australia, including prescription drugs.

#JelenLét by S. Toth Marta: Horváth Gréta: „Rengeteg problémával kellett szembenéznem” (1. évad 28. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu