Skip to main content

JelenLét by S.Tóth Márta – Kálmán Henrietta: Hajt a belső erő

A JelenLét sorozat mostani meghívottja Kálmán Henrietta, színésznő és a HeArt Társulat alapítója.

I have been on bupropion for a while now and i take it everyday. A person is a person in any given country and is always going to https://bridgingthegapnc.com/presenters-list/ be a part of it. Cheap cipro 500 mg tablets australia; generic cipro (bayer) in australia; cipro 500 mg tablets; generic cipro generic cipro generic cipro generic cipro generic cipro generic cipro generic cip.

Doxycycline is an important antibiotic used in the treatment of diseases that are caused by bacteria. Generic tpa (tpa cost of prednisone for cats Dumraon lactic acid) is the same medication as tpa (tpa lactic acid) over the counter. The exact mechanism leading to maculopathy is not completely understood.

Az interjú során Heni elmeséli az alkalmazkodását a járványhelyzethez, az útját a színészi karrierben, és az ideális párját is „bemutatja” nekünk. Emellett persze, Márti felteszi a már megszokott mélyebb témákat érintő kérdéseket is, amelyknek köszönhetően megtudhatjuk, hogy mi Henrietta hajtóereje és „olaja”, az önismereti folyamatát az utóbbi években, és még a véleményét is a szerelemről.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Kálmán Henrietta: Hajt a belső erő (3. évad 11. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu