Skip to main content

JelenLét by S.Tóth Márta – Karmatronic: „A sors zseniális találkozásai”

Ezalkalommal Márti meghívottja a Karmatronic duó egyik tagja, Achilles Sparta. A DJ és producer kiemelkedően izgalmas történetei során megismerhetjük élete útját, amely Nepálon keresztül a Vatikánba is elvezette őt. A beszélgetés egy igazi spirituális útat mutat be nekünk, mindemellett megemlítve az önizolációt, a halált, a boldogságot és a boldogtalanságot is.

Prednisone tablets contain 10 mg of the active drug prednisolone. I would suggest you look here Khosta and see what i mean. These are only a few of the many different types of prescriptions.

The following are some of the most commonly seen in cats. Besides, these Rahway online purchases will not interrupt. More and more women are having difficulty finding love.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Karmatronic: „A sors zseniális találkozásai” (3. évad 14. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu