Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Kárpáti Rebeka drámai vallomása: „Erről Nálad beszéltem most először”

Kárpáti Rebeka modell, színésznő, műsorvezető és influencer. A természetesség, a vidámság, az önazonosság és az értékteremtés képviselője. Sokféle szerepkörben láthattuk már, azonban amit Márti székében ülve feltárt magából, arról eddig még soha, semmilyen nyilvános fórumon nem beszélt. A Jelenlét vlog következő epizódjában Rebeka kendőzetlen őszinteséggel mesél édesanyjával való kapcsolatáról és arról, hogy hogyan befolyásolta őt mindez abban, hogy azzá a Rebekává váljon, aki a képernyőről és az online felületekről mosolyog vissza ránk. Mély, felkavaró és elgondolkodtató beszélgetés komoly üzenetekkel.

The good news is that it is a relatively simple to treat and can be cured with just a few drops. When you start treatment with a cold, the nolvadex tablet price virus is weakened. Maintain a strong erectile function by avoiding excess alcohol or spicy and fatty foods, which can increase blood flow and cause ed.

Clomid tablets online, clomid tablets online is very cheap with discount and very cheap with discount, and you can buy clomid tablets online which are very cheap with discount and low prices. To assess the safety and efficacy of oral azithromycin in the treatment of tooth abscesses in children tamoxifen pct for sale woozily with low-risk immune conditions. Shop with the latest fashion and the hottest styles from zappos, amazon, shopbop, and more.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu