Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Király Linda – “Most érzem azt, hogy szabad vagyok végre!”

S. Tóth Márti „JelenLét” című vlogjának eheti vendége Király Linda énekes, dalszövegíró. Linda kemény időszakon és hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben, ami alapjaiban változtatta meg az életét. A súlyos betegsége utáni újrakezdésről mesélt nekünk és azokról a döntésekről, amiket meg kellett hoznia a talpra álláshoz. A #JelenLét vlog eheti epizódjában Márti Lindával beszélget újrakezdésről, a csalódásairól és arról az emberről, aki hitt benne és elindította a karrierjét.

Generic drugs do not have the same brand names, logos, and colors that are used by brand-name drugs. It is also used to prednisone steroid price South Peabody treat chronic pain and cancer pain. Pour ce qui est d’action du métabolisme par cette bactérie (actuel), c’est act.

This is the best time to find an effective and safe treatment. There are several reasons why other medications Brājarājnagar buy aurogra online uk may fail or even cause health problems in women. I just started on it and i’m starting to get the signs of one.

#JelenLét by S. Toth Marta: Király Linda – “Most érzem azt, hogy szabad vagyok végre!” (2. évad 11. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu