Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Koholák Alexa – „Bármit megadtam volna azért, hogy műsorvezető legyek.”

Koholák Alexa (Farkas Alexandra) spirituális tanácsadó. A beszélgetésből kiderül, hogy a jelenlegi kiegyensúlyozottság és harmónia ellenére Alexa bizony sok fizikai és lelki bántalmazáson ment keresztül, ám elmondása szerint ezek mind hozzásegítették ahhoz, akivé vált. A Jelenlét vlog következő részében eddig még sosem hallott történeteket ismerhetnek meg Alexával kapcsolatban és azt is megtudhatják, hogyan befolyásolta a médiabotrány férjével közös munkájukat.

You should avoid all contact with any person suffering from any disease that is contagious. If your cat is a picky eater, you need to find prednisolone eye drops for dogs in our get clomid over the counter online pharmacy. Cheap buy amoxicillin for cats without vet prescription.

In 2004, the fda granted marketing approval in the u.s. Amoxicillin Narita clomid treatment cost is available in the united states and the united kingdom for the treatment and prevention of bacterial infections in humans and other animals. The usual daily dosage is 20 mg of the medication.

#JelenLét by S. Toth Marta: Koholák Alexa – „Bármit megadtam volna azért, hogy műsorvezető legyek.” (1. évad 22. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu