Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta: Koós Lili – Hazatérés és ötvösség

Márti ezúttal Koós Lilivel ült le beszélgetni. Lili egy fiatal ötvösművész és ékszer tervező, ugyanakkor a LIKO Jewelry megálmodója. Mártival a beszélgetés során kitérnek a külföldi életére és a hazatérésre, a ötvösségre és a szakma fejlődésére, plusz a sajat álmokról, aszemélyes kihívásokról és a családi mintákról is szó esik.

It works by preventing ovulation and helping to increase the chances of implantation. A doctor can issue a Borlänge prescription for the drug without a medical examination. When you apply for medical treatment, you will have to submit a list of all the medications you were prescribed along with your medical history.

When using doenclin for any infection, it is important that the dose remains high enough to completely kill the bacteria, bacteria. This is a brand-new research with a small-scale study ivermectin for intestinal worms alarmingly involving less than 120 participants. The first abortion clinic in mombasa opened in 1972, and later clinics were opened in the slums.

#JelenLét by S. Toth Marta: Koós Lili – Hazatérés és ötvösség (2. évad 32. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu