Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Különleges karácsonyi adás Szabó Kittivel

Márti ezúttal ismét Szabó Kittivel beszélget és ez az epizód egy igazi karácsonyi különlegesség! Most Márti látogat el Kittihez, aki egy meghitt, bensőséges beszélgetés keretén belül betekintést enged az ünnepi készülődésükbe és eddig soha nem hallott történetek is elhangoznak. Ezen felül a nézők azt is megtudhatják, miben más számukra ez az idei karácsony immáron családként, Félix-szel kiegészülve és mire vágyna Kitti karácsonyra. Természtesen ezúttal sem maradhatnak el Márti gondolatébresztő kérdései olyan témákban, melyek nagyon is aktuálisak napjainkban és melyekre keresve sem lehetett volna megfelelőbb és szeretetteljesebb alkalmat találni, mint a karácsony…

We may want to ask for a trial of drugs to help treat the side-effects we have. Generic https://12marathons.com/λιέγη-βέλγιο-μαραθώνιος-μπύρας-ιούνι/ valtrex is produced by the company zydus corp. The first study, patients were randomly assigned to receive either effexor or placebo.

Do not take this medicine if you are allergic to any ingredient in neontin. You may not get enough prednisone to https://asanscholarship.com/opportunities/slovak-scholarship-without-language-degree-2022-2023/ control the allergic reactions, or prednisolone may be taken in excess or for too long. Antibiotics are powerful medicines used for treating bacterial infections.

#JelenLét by S. Toth Marta: Különleges karácsonyi adás Szabó Kittivel

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu