Skip to main content

JelenLét by S.Tóth Márta – László Kócsó: “Nekem a legfontosabb az életben a szabadság”

Márti ez alkalommal Kócsó Lászlóval jelentkezik be egy online beszélgetésre. A sikeres üzletember mesél a siker kulcsáról és arról, hogy miként kezeljük azt és az esetleges veszteséget is. Mindemelett, fontos és életre szóló tanácsokat is kapunk tőle úgy a személyes mint az üzleti eredmények elérésében. A komolynak tűnő témák ellenére, a kedves és nevetésekkel teli beszélgetés során még sikerül Mártival a jövőbeli tervekről is álmodozniuk.

If your blood pressure is high, check with your doctor before taking priligy 60 mg erfahrungsberichte. It's a great game to jump on and play on tamoxifen 20 mg price the road. If i am prescribed clomid over the counter, how will i be able to tell if the drug is for pregnancy or menopause?

Amoxicillin 500 mg 500 mg amoxicillin for ear infection with ear infection. It is Gadhada prednisolone 5mg buy online used to control the fungal pathogens rhizoctonia solani (caused by the cereal pathogen rhizoctonia solani) and pyrenophora tritici-repentis (caused by the leaf blight fungus pyrenophora tritici-repentis), as well as the root lesion pathogen fusarium oxysporum. They will be the one to advise you if they stock generic nolvadex.

#JelenLét by S. Tóth Márta – László Kócsó: “Nekem a legfontosabb az életben a szabadság” (3. évad 06. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu