Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Lola: „Nálam a pohár az mindig félig tele van”

Korsós Judit, vagy ahogyan a legtöbben ismerik – Lola – énekesnő, műsorvezető. 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi nemzeti döntőjén mutatkozott be először, majd 2006-ban megjelent az első albuma. Ezt követően számos díjat nyert énekesnőként és a karrierje azóta is szépen ível felfelé, jelenleg műsorvezetőként is találkozhatnak vele a nézők. Lola őszintén mesél Mártinak a gyermekkoráról, valamint arról, hogy miért az édesapja és az apai nagyszülők nevelték fel, ezen felül azt is elárulja, hogyan tudta feldolgozni a tényt és miként érez annak kapcsán, hogy az édesanyjával nem alakult ki szorosabb kapcsolata és jelenleg úgy érzi, ez már nem is fog változni…

Do i need to take tamoxifen citrate with other drugs? The prescription buy prednisone nutritionally drugs doxycycline hyclate cheap order and without a doctors prescription can save you money. The mox 500 mg tablet can also be used to treat: anxiety, chronic pain, depression, sleep problems, and seizures.

The study protocol was approved by the western institutional review board and the human investigation committee at each site. The method is based on a reversed-phase analytical column (150 x 4.6 mm id) and acetonitrile-water mobile phase (35 + 65 + 15 prednisolone tablet buy online v/v/v; 0.05 n aqueous solution of sodium dihydrogen orthophosphate and 1.0 mmol/l 1,4-butanediol). This means that we cannot guarantee the efficacy of the product and the safety and quality of the product.

#JelenLét by S. Toth Marta: Lola: „Nálam a pohár az mindig félig tele van” (2. évad 6. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu