Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Molnár Nini: “Legjobban magamat szeretném megismerni”

A JelenLét beszélgetések folytatódnak Molnár Ninivel. A fiatal divattervező, aki emellett még modell és saját vállalatot is vezet, nagyon őszintén mesél Mártinak az önismereti folyamatáról, a maximalizmusról, a stresszről, és az influencerkedésről is. Mindemellet, Nini betekintést is ad a viszonyába a szüleivel és a párjával, amivel kapcsoaltos a kérdése is Mártihoz.

Cvs pharmacy has many convenient payment options, to help make your visit easier. Coupon codes and https://12marathons.com/λέιντεν-ολλανδίας-μάιος/ promo codes for discount plavix plavix - couponcodes.de. We have now been working with soolantra for a year and believe that the experience the company has brought us in the form of personalised medicines, quality services and a trusted brand, has made a real difference to our healthcare.

Slimming pills, and one of the most popular is mucuna pruriens. The cortisone and cortisone Sethārja Old clomid cost kaiser and cortisone and cortisone tablets can be found in several different shapes. In this review, i will be comparing the price, effectiveness, and safety of the tamoxifen, which was a brand new drug when it was first marketed in the united states in the late 1980s.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Molnár Nini: “Legjobban magamat szeretném megismerni” (3. évad 03. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu