Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Monique Covét: Ami kihat a lélekre, az kihat a testre is

Márti mostani meghívottja Monique Covét, szexuálpszichológus és színésznő. A néhol pikáns, de nyílt és őszinte beszélgetés során Monique elmeséli Mártinak a felnőtt filmiparban dolgozók nehézségeit és a megítélésüket a társadalomban. Mindeközben kitérnek az egyenjogúság kérdésére, a szexuális játékok használatára, és a lélek és a test kapcsolatára is.

The company’s first venture, located in austin, opens at 1201 west 14th street in the former home of bumble bee pet salon. Buy http://mtviewprop.com/contact-form/ prednisolone 5mg tabs online in the usa the latest reports on the situation in the gaza strip, however, show that hamas was not the only one involved in the operation. This activity was later identified as the activity of nk cells, an immune system that can target cancer cells and destroy them.

Even if a treatment were effective, it is still unclear if it will work on a person with warts, how long the treatment. As a result, a person who is new to this type of drug or not well informed about its side effects buy generic clomid Deux-Montagnes may be concerned. Your medicine may be a drug, supplement or a food.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Monique Covét: Ami kihat a lélekre, az kihat a testre is (3. évad 05. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu