Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Mórádi Zsolt – A sportban szükséges lenne a lélekkel való törődés

A JelenLét műsorunkban ezen a héten Mórádi Zsolt a vendégünk, 10-szeres WAKO világbajnok küzdősportoló. S. Tóth Mártával beszélgettek többet között arról, vihető-e érzékenység, intuíció az élsportba, vagy ott csak a racionalitásnak van helye; hogyan lazít Zsolt, aki 8 éves kora óta céltudatosan készítette magát a sportsikereire; milyen kihívásokkal járó új terep volt a számára a tartós párkapcsolat élménye. Mórádi Zsolt megmutatta nekünk, milyen úton jár a civil életben az élsport után, milyen felelősségek és lehetőségek vannak a sikerben, ismertségben, sport diplomáciában; illetve a kedves nézők figyelmébe hozza a mentális nyomást a sportolókon – hogyan dolgozható fel a versenyek nélküli időszak, hogyan lehet ilyenkor megtalálni a motivációt, jövőképet.

#JelenLét by S. Toth Marta: Mórádi Zsolt – A sportban szükséges lenne a lélekkel való törődés (2. évad 26. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu