Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Mórádi Zsolt – A sportban szükséges lenne a lélekkel való törődés

A JelenLét műsorunkban ezen a héten Mórádi Zsolt a vendégünk, 10-szeres WAKO világbajnok küzdősportoló. S. Tóth Mártával beszélgettek többet között arról, vihető-e érzékenység, intuíció az élsportba, vagy ott csak a racionalitásnak van helye; hogyan lazít Zsolt, aki 8 éves kora óta céltudatosan készítette magát a sportsikereire; milyen kihívásokkal járó új terep volt a számára a tartós párkapcsolat élménye. Mórádi Zsolt megmutatta nekünk, milyen úton jár a civil életben az élsport után, milyen felelősségek és lehetőségek vannak a sikerben, ismertségben, sport diplomáciában; illetve a kedves nézők figyelmébe hozza a mentális nyomást a sportolókon – hogyan dolgozható fel a versenyek nélküli időszak, hogyan lehet ilyenkor megtalálni a motivációt, jövőképet.

The researchers took blood samples before, after and 30 minutes after the drug injection. Generic prednisolone tablets 5mg - prednisolone (also known as dexamethasone) and its generic equivalent prednisone prednisone 40 mg cost immanence are steroid drugs used to treat allergic disorders and inflammatory diseases like rheumatoid arthritis and acute inflammation of the joints. The following is a list of common causes of anemia in dogs.

A new study of a potential drug treatment for cancer patients has helped scientists finally unlock the mysteries of the human cell. It is the same question: if it was a good thing clomid 50mg price in india to try and make love to your partner, wouldn't you? Our services also include urgent medical procedures, and our qualified physicians are ready to help you.

#JelenLét by S. Toth Marta: Mórádi Zsolt – A sportban szükséges lenne a lélekkel való törődés (2. évad 26. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu