Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Nyári Aliz – „A mi szakmánk az, hogy az embereknek adni tudjunk”

Márti a mai JelenLét epizódban Nyári Alizzal beszélget, aki észrevétlenül nőtt bele a zene és színpad világába. 2010-ben nővérével, Nyári Edittel együtt ismerhette meg a nagyközönség. Az énekesnő azóta duóban és szólóban is megcsillogtatta tehetségét. Mártival beszélgetnek Aliz holland múltjáról, jövőbeli terveiről, a művészi lélekről és a szerelemről is.

If you take this test early you may be able to get a few days of extra time. It is really very difficult to find a place where you can get cheap cheap buy prednisone online kamagra online. The basic technique is to spray the mouth with the bactrim solution.

Biological and pharmaceutical studies have demonstrated the role of the bovine spleen for the immunostimulatory effect. We are a unguardedly professional distributor of a wide range of doxycycline for cats and dogs. In some cases, some medications are available that can help treat a patient in a variety of different ways to help ease the symptoms of the disease or treatment of a disease.

#JelenLét by S. Toth Marta: Nyári Aliz – „A mi szakmánk az, hogy az embereknek adni tudjunk” (2. évad 20. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu