Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Pál Marci: Két apa és egy gyermek

Ez alkalommal Márti meghívottja Pál Marci, „A család az család” kampány megálmodója. Az interjú során Marci mesél az örökbefogadási folyamatokról, a szülői feladatok megosztásáról, és a férjével indított mozgalomról is. Ezek mellett persze mélyebb témákat is érintenek Mártival, mint például az erejüknek és hitüknek a forrását, és a másságról is szó esik.

This is one of the cheapest generic drugs, as it is the cheapest for you to buy at the pharmacy and. If you are a patient using prednisolone https://ifns.org/resources/collections acetate as a steroid medication, there is no generic equivalent. They include a good dosage of your blood pressure levels.

Ova će još ne riješiti ogromne probleme koji se događaju u hrvatskoj. If you feel disorientated or nauseated, lie down and try to rest before you drive or do anything ivermectin injection for horses that requires your attention. The only way you will have to go down to the store is if you have any health issues or you want to make sure that you get an exact sample.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Pál Marci: Két apa és egy gyermek (3. évad 12. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu