Skip to main content

JelenLét by S.Tóth Márta: Pásztor Anna – “A boldogság forrása a most”

Márti ezúttal a régóta várt Fonogram-díjas Pásztor Annával, az Anna and the Barbies megalapítójával „ült” le egy online beszélgetésre. Az élet- és örömteli interjú során több mély témát érintettek, mint például az élet fénye, a kiegyensúlyozottság, az egyén és az univerzum kapcsolata, és a boldogság forrása is szóba került. Mindemelett, Anna mesél az inspirációiról is és az „élete filmjéről”, persze a végén viccesen szót ejtve Mártival a közös rajongásukről Sting felé.

Papaya contains a high concentration of bromelain that was reported to aid in digestion and helps to prevent weight gain. Please consult with a healthcare practitioner before starting any https://rmpartscollegesatlasana.org/weekly-test/ exercise, program, diet or supplement regimen. It is the most commonly used steroid drug for the treatment of allergic skin disease in dogs and cats.

But, i have been unable to find an effective solution at all. You should not take this medicine ivomec injectable 50ml prix with alcohol or tobacco products. If you are breastfeeding or you have breastfed, albendazole must be used cautiously with any medication you are taking.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Pásztor Anna – “A boldogság forrása a most” (3. évad 07. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu