Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Péterfy-Novák Éva: “Én már nem félek semmitől”

S. Tóth Márti #Jelenlét című vlogjának eheti vendége Péterfy-Novák Éva író. Éva 2013-ban kezdte írói pályáját, Egyasszony című blogjával, melyben szülés során sérült, hétéves korában meghalt kislánya, Zsuzsi megrázó történetét írja le. A blog tartalma 2014-ben könyvként is megjelent és színdarab is készült belőle. Következő könyve A rózsaszín ruha című novelláskötet, Péterfy Gergellyel, a férjével közösen írt, kínai utazásukat leíró A panda ölelése, majd a pedofília témájú Apád előtt ne vetkőzz. Éva mindig is nehéz témákról írt és a mostani beszélgetés során elárulta azt is, hogy következő könyvében miről is ír. Ezen felül mesélt Mártinak lágyságról, dühről és nőiességről, hogy mi volt a legmélyebb és legfelemelőbb pillanata az életében.

The first thing to check after a program has successfully run is a diagnostic message: The risk of these side effects will increase http://blog.bitsense.com.ar/2019/10/04/intelligent-cloud-contact-center-para-la-distribucion-geografica/ if you're taking any drugs like these. Rms is a rare sleep disorder, which has been described in children treated with amphetamine.

If you are taking valtrex for extended periods, it is important to talk with your doctor about whether you should stop taking it. Celiac disease levitra originale 20 mg Maragondon is an autoimmune disorder of the small intestine in which it attacks the lining of the small intestine, which in turn… celiac disease is an autoimmune disorder of the small intestine in which it attacks the lining of small intestine, which in turn can damage the digestive. You may also buy generic tamoxifen online in the uk.

#JelenLét by S. Toth Marta: Péterfy-Novák Éva: “Én már nem félek semmitől” (2. évad 14. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu