Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta – Pintér Tibor: A szőke Casanova

Pintér Tibor musical- és operettszínész, énekes, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, rendező és producer. Az utóbbi időben sokat hallhattunk viharosnak mondható szerelmi életéről, szakításairól és újrakezdéseiről. Azonban az a Pintér Tibor, aki a Mártival folytatott beszélgetésben megmutatja magát, sokkal mélyebb és több, mint amennyit a médiaszereplései során eddig láthattunk belőle. Igazi ösztönember a szó minden pozitív értelmében, olyasvalaki, akinek a szemében ott van a tűz és egy olyan különleges energia, ami talán nem is ebből az életből származik… A #JelenLét vlog kilencedik epizódjában Márti felszínre hozza beszélgetőpartneréből, hogy kivel is azonosul ő a mindennapokban, mint magánember és a nézők megláthatják egy olyan arcát, ami eddig talán csak azoknak adatott meg, akik igazán közelről ismerik őt.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu