Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Pusztai Olivér – A Mr. Gay World bronzérmese

Pusztai Olivér alias Mr. Gay Hungary. Olivér a közelmúltban elnyerte a Mr. Gay World világverseny harmadik helyét, ami egyedülálló sikert jelent a magyar meleg közösség életében. Sokak számára talán meglepő lehet, hogy Olivér hosszú éveken keresztül élt komoly párkapcsolatban egy hölggyel, akit el is jegyzett. A #JelenLét vlog 19. epizódjából kiderül, hogy milyen különbségek vannak a hetero és a meleg élet között, milyen atrocitásokkal kell szembesülnie a mai Magyarországon az LMBTQ közösségnek és azt is megtudjuk, hogyan vélekedik Olivér a magyar emberek nyitottságáról és elfogadásáról a homoszexualitást illetően.

#JelenLét by S. Toth Marta: Pusztai Olivér – A Mr. Gay World bronzérmese (1. évad 19. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu