Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Singh Viki: Most kerültem oda, hogy elkezdtem szeretni és értékelni magam

Singh Viki énekesnő, énektanárnő, aki egy tehetségkutató műsor által vált országosan ismertté. Az online portálok és a nyomtatott sajtó legtöbbször súlyproblémáiból adódó elakadásai kapcsán cikkezett róla. Az elmúlt egy évben Viki – saját elmondása szerint – nagy változásokon ment keresztül mind külsőleg, mind pedig belsőleg, megerősödött és többé senki által nem hagyja elnyomni magát. Harmonikus párkapcsolatban él kedvesével, akivel már a családalapítás is szóba került közöttük. A beszélgetésből kiderül, hogy a harmónia ellenére Vikiben ez a téma sok félelmet okoz és egyelőre úgy érzi, még nem áll készen az anyaságra. A #JelenLét vlog 20. részében a nézők bepillantást nyerhetnek Viki családi és magánéleti történeteibe és azt is megtudhatják, mi az, ami miatt Viki egyelőre nem szeretne gyermeket vállalni.

#JelenLét by S. Toth Marta: Singh Viki: Most kerültem oda, hogy elkezdtem szeretni és értékelni magam (1. évad 20. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu