Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Szabó Kitti: “Én vagyok a Miss meg nem értett”

Szabó Kitti 2009-ben, mondhatni még kislányként vált egyik napról a másikra híressé egy napi sorozatnak köszönhetően. A sorozatban eltöltött éveket követően Kitti egy időre visszavonult a közszerepléstől és a tanulásnak, valamint privát szakmájának szentelte az idejét. Az eltelt időben kislányból nővé vált és jelenleg már saját gyártású, nagy sikernek örvendő vlogjában, őszinte és olykor iróniától sem mentes stílusban hozza a nézők tudomására mit gondol az élet nagy dolgairól. Márti székében ülve ezúttal a lelkének olyan szegletébe is bebocsátást enged, amire korábban még nem volt példa. Teszi mindezt ezúttal is abban a tőle megszokott őszinte, humoros és olykor szarkasztikus formában, ami sokak kedvencévé tette.

#JelenLét by S. Toth Marta: Szabó Kitti: “Én vagyok a Miss meg nem értett” (1. évad 39. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu