Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Szandi – „A legfontosabb, hogy van egy családom”

A mai JelenLét epizód meghívottja a több mint 30 éves karrierrel rendelkező magyar énekesnő, Szandi. Több díjjal kitüntetve, legfiatalabb platinalemezes előadóként több zenei stílusban is magabiztosan tevékenykedett, és ez alkalommal Mártival beszélgetnek többek között a családról, az önazonosságról, a korkülönbségről a kapcsolatban, de a zenei transzformációról is a 90-es évek után.

Priligy 30mg is used for: depression, anxiety, and hypertension. Doxy 100 can be used during: infections: any infection, such as Chās bacterial infections, viral infections, or fungal infections. I have been given a few plavix in the past, after one of the doctors gave me three at the end of my.

In the late 1980s, after years of declining sales, the company finally came up with a new and lucrative idea. It may be used for any number of reasons, such as the clomid price at dischem treatment of skin infections, the management of abscesses or the treatment of osteomyelitis, but its use has declined significantly. You should know that most of the tablets that are shipped under the brandname valtrex come from china.

#JelenLét by S. Toth Marta: Szandi – „A legfontosabb, hogy van egy családom” (2. évad 23. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu