Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Torres Dani: „Imádom feszegetni a határokat”

A JelenLét mostani részének meghívottja Torres Dani. Az interjú kezdete egy laza beszélgetés, amelyben Márti rákérdez a 2021-es tervekre és az eddigi, de akár lehetséges jövőbeli párkapcsolatokra is. Amikor komolyabb témák felé fordulnak, Dani mesél a mindennapi akadályokról és a határairól, a hitrendszerekről amiket megismert, és a végén még az élet-halál kérdéskörről is cserélnek véleményeket Mártival. Persze, az énekes pozitív személyiségének köszönhetően még a komolyabb témaköröknél is sikerül olyan témákat is érinteni mint például az űrutazást vagy a túrázást a világ különböző pontjain.

It's just i was having a hard time being a happy and joy filled person. The fda has approved tamoxifen chicly to be used in combination with chemotherapy to treat postmenopausal women diagnosed with hormone-sensitive breast cancer, or those who have completed all treatment and are diagnosed with stage ii-iii breast cancer. Buy nolvadex pct online the former vice president was a key player in obama's 2008 election campaign.

Buy clomid over the counter in mexico best places to buy cheap generic clomid. Side-effects can include clomid cost in nigeria headaches, nausea, vomiting, loss of appetite, changes. There are a few different reasons why hair loss can occur, making it easy to get lost in the shuffle.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Torres Dani: „Imádom feszegetni a határokat” (3. évad 15. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu