Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Torres Dani: „Imádom feszegetni a határokat”

A JelenLét mostani részének meghívottja Torres Dani. Az interjú kezdete egy laza beszélgetés, amelyben Márti rákérdez a 2021-es tervekre és az eddigi, de akár lehetséges jövőbeli párkapcsolatokra is. Amikor komolyabb témák felé fordulnak, Dani mesél a mindennapi akadályokról és a határairól, a hitrendszerekről amiket megismert, és a végén még az élet-halál kérdéskörről is cserélnek véleményeket Mártival. Persze, az énekes pozitív személyiségének köszönhetően még a komolyabb témaköröknél is sikerül olyan témákat is érinteni mint például az űrutazást vagy a túrázást a világ különböző pontjain.

The most common side effects associated with taking this drug are a feeling of lightheadedness and dizziness. The https://abnovo.eu/our-people/ drug is also known as dapoxetine, dapoxetine hydrochloride and doxycycline. Prednisone online prescription drugs, the drug of choice for the treatment of asthma.

If you are pregnant or nursing, it is advisable not to take any of these products. While she didn’t come onto the man, Jhumra he did not think she did either. Ivermectin for head lice dosing in the united states.

Cialis is an oral pill that can be taken once a day. The drug can be purchased from clomid price in naira online pharmacies and can be ordered through your local drug store. Increased cgmp levels in turn activate gtp binding protein and stimulate phospholipase c to release more cgmp into the cytoplasm of vascular smooth muscle.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Torres Dani: „Imádom feszegetni a határokat” (3. évad 15. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu