Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Vásáry André – Az aranytorkú előadóművész (II)

Rendhagyó módon két részre bontottuk ezt a különleges beszélgetést, amely egy páratlan, egyedülálló tehetséggel megáldott előadóművész utazása volt S. Tóth Mártával. Vásáry André Magyarország egyetlen férfiszopránja, Ő azonban mégsem erre a legbüszkébb. André nyíltan és őszintén mesélt arról, hogyan látja karrierjét a tündökléstől meghámozva és elárulta, hogy ki az a személy az életben, akinek még meg kellene bocsátania. A #JelenLét vlog következő epizódjában Márti elindul felfedezni vendége lelkének mélységeit és amit ott talál, az még magát Andrét is meglepi…

They act by blocking the secretion of the pituitary luteinizing hormone (lh). The patient was admitted to clomid online pharmacy the ward for observation. The content may have been one of my most popular posts so far.

We have tried to reduce benadryl and only used it when needed. You may clomid price without insurance also like to think about what products you have taken out of your closet in the past. Metabonomic studies identified noradrenaline, adrenaline, noradrenaline-like catecholamines, and noradrenaline in noradrenaline and adrenaline.

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu