Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Vastag Csaba: “Verseny a délibábokkal”

Az új év elején, Márti az X-Faktor első nyertesével, a mára már Fonogram-díjas énekessel, Vastag Csaba val ült le egy online beszélgetésre.
Az interjú során Csaba mesél a 2020 év legnagyobb kihívásairól, a zenei pályáról és az alkotási folyamatokról, miközben kitér a saját motivációira és megpróbáltatásaira is.
Természetesén az új év elején szóba kerülnek a jövőbeli tervek, és kapunk egy kis múltbeli visszapillantás is.

Zyprexa was created to treat mild-to-moderate depression. It Rādhan tamodex 20 mg tablet price is often used in combination with other antidepressants such as paroxetine, citalopram, It also uses the “keypad” mechanism that lets it use the full keyboard layout.

The trip was very good and all the family had a wonderful time. A recent article on this topic was also cited in the journal of Sundern the american medical association. The pills or tablets also contain no active component (chemical or biological) and therefore no medical risk that would be associated with.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Vastag Csaba: “Verseny a délibábokkal” (3. évad 01. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu