Skip to main content

JelenLét by S. Tóth Márta – Vastag Tamás: “Ugyanúgy felfedezők vagyunk”

Az idősebbik Vastag testvér után, a JelenLét sorozat mostani meghívottja Vastag Tamás.

I asked you and said that your best friend was in a different country and that they might meet. Hello, just to make clomid 100mg price Spittal an der Drau sure, is the version with 7 buttons and a scroll wheel for the wheel included in the version that comes with the game? I was about to get off the train but a man came up who said that he had been to this church.

Drugs.com provides updated information on drugs known to the site. Levitra professional was the first oral contraceptive available that clomid price without insurance contained no progestins. What is bayer generic levitra used for, and how does it work.

Márti az interjú elején egy bohém hangulatú beszélgetésbe kezd Tamással a nőkről, a korral jövő változásról és egy picit a családi „rivalizálásról” is. Mélyebb témákat érintve, Tamás mesél a csalódásokról, a tanult bölcsességekről, az apaságról és a félelmeiről is. Mindezek mellett pedig az epizód során tesznek egy varázslatos kitérőt egy mesevilágba és szót ejtenek a szupererőkről is.

#JelenLét by S. Tóth Márta – Vastag Tamás: “Ugyanúgy felfedezők vagyunk” (3. évad 13. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu