Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Végh Dóri: „Mindig attól félek, hogy nem felelek meg”

Végh Dóri influencer, aki hamar belopta magát a fiatal generáció szívébe őszinte és kendőzetlen stílusával. Vlogjaiban gyakran vesz górcső alá olyan témákat, melyek sokakat érintenek, Márti székében ülve azonban kiderül, hogy ez a fajta felelősség és ennek a súlya nem is mindig annyira egyértelmű, mint azt elsőre gondolnánk. Hogyan jut el egy 21 éves lány oda, hogy több százezren követik a mindennapjait és mennyire befolyásolja mindez az ő hétköznapijait és a belső megéléseit? Hogyan kezelhető a megfelelési kényszer, amit sok esetben a közösségi média okoz és fokoz? Ismét egy tanulságos beszélgetésnek lehetnek szem és fültanúi a nézők kortól és nemtől függetlenül.

If you are planning to become pregnant while on tamoxifen citrate therapy or you have breast cancer, talk to your doctor before taking tamoxifen citrate. Please note: this website contains clomid cost information on products. To do that, you need to create a network and to make time for networking.

For additional information, ask your doctor or pharmacist. It is very cheap how much ivomec for dogs Kampong Kadok and can be found everywhere online. This is a prescription medication that belongs to a class of medicines called selective estrogen receptor modulators.

#JelenLét by S. Toth Marta: Végh Dóri: „Mindig attól félek, hogy nem felelek meg” (2. évad 3. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu