Skip to main content

JelenLét by S. Toth Marta: Végh Dóri: „Mindig attól félek, hogy nem felelek meg”

Végh Dóri influencer, aki hamar belopta magát a fiatal generáció szívébe őszinte és kendőzetlen stílusával. Vlogjaiban gyakran vesz górcső alá olyan témákat, melyek sokakat érintenek, Márti székében ülve azonban kiderül, hogy ez a fajta felelősség és ennek a súlya nem is mindig annyira egyértelmű, mint azt elsőre gondolnánk. Hogyan jut el egy 21 éves lány oda, hogy több százezren követik a mindennapjait és mennyire befolyásolja mindez az ő hétköznapijait és a belső megéléseit? Hogyan kezelhető a megfelelési kényszer, amit sok esetben a közösségi média okoz és fokoz? Ismét egy tanulságos beszélgetésnek lehetnek szem és fültanúi a nézők kortól és nemtől függetlenül.

#JelenLét by S. Toth Marta: Végh Dóri: „Mindig attól félek, hogy nem felelek meg” (2. évad 3. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu