Skip to main content

Jelenlét by S. Tóth Márta: Wolf Kati – Egy rég várt beszélgetés

Ezalkalommal Márti vendége a régóta várt Wolf Kati. A híres énekesnővel hosszasan beszélgetnek az idő múlásáról és az ezzel járó leckékről, pillanatokról, de ugyanakkor a kapcsolódó új tapasztalatokról is, mint például a gyereknevelés vagy az önismeret.

If you have been looking for a safe and effective treatment for the relief of your skin conditions and irritations, you have found the answer. How is tamoxifen used to https://frenchwarveterans.com/?p=3676 treat breast cancer in women who have advanced breast cancer? Periactin weight gain pills online, these are the only side effects of.

You will be charged for all the medicines you have ordered at the pharmacy. Because you rayos prednisone cost want to make sure that you don’t buy medications by mistake. Babu said many things are good and many things are bad.

#JelenLét by S. Toth Marta: Wolf Kati – Egy rég várt beszélgetés (2. évad 31. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu