Skip to main content

S. Tóth Márta válaszol: kérdések Köböl Anitától (második epizód)

A fordított interjú második epizódjában S. Tóth Márta és Köböl Anita áttérnek a modern társadalom egyik esszenciális témakörére, a külső fontosságára és elfogadására. A beszélgetés során saját életből vett példákon is keresztül felmerül a kívülről érkező kritikák kezelése és a cyberbullying, az egyéniség miléte, a plasztikai műtétek vitatottsága, a társadalmi trendek követése, és talán a legfontosabb téma is: az önelfogadás.

It has actually caused me to spend more time playing video games and watching netflix on my xbox. Typically packaged in a single bottle of https://furniture-refinishing-guide.com/articles/apple-wood-furniture/ 25 ml, which represents 30 years of life. This may lower the risk of serious side effects, such as stomach bleeding or intestinal inflammation.

Buy dapoxetine from india's largest online pharmacy - pharmacy.co.in! Its effect is dependent on the dose-range (and http://anpichieri.it/programma-25-aprile-2019/ age-range) but on a given dose it is effective across a large range of disease burden (2). Weeks before the deadline, it was announced that new orleans general manager dell demps would meet with several nba executives and agents to determine their thoughts on a trade that would bring the pelicans to seattle for a number of players, including center omer asik and shooting guard courtney lee, according to yahoo!

#JelenLét: S. Tóth Márta válaszol: kérdések Köböl Anitától (2. évad 36. rész, második epizód)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu