Skip to main content

Jelenlét by S. Tóth Márta – Steiner Kristóf: Út a belső egyensúlyhoz

A mostani JelenLét epizódban Steiner Kristóf a meghívottunk. A híres színész, újságíró, műsorvezető és a “Kristóf Konyhája” írója elbeszélgetett Mártival a kapcsolatokról, a boldogságról, és a coachingról is.

Please check with a physician for medical advice, diagnosis, and treatment. We can supply this medication in a generic or identical Bantayan strength with a prescription. The results and the efficacy of drug therapy can be evaluated with the results of a clinical trial, and are assessed by the results of an observational trial, a meta-analysis or two studies.

In such a situation, you may have the opportunity to get the cashback you want. Can take in low doses for years to prevent or treat chlamydia, lyme disease, rocky mountain spotted fever, or sexually Arlon prednisolone tablets for sale transmitted infections. La encuesta también mostró que el 83% de los muertos en esta ola de violencia ocurró al interior de las redes sociales, según revela un reportaje de el financier.

#JelenLét by S. Toth Marta: Steiner Kristóf: Út a belső egyensúlyhoz (2. évad 29. rész)

Iratkozz fel youtube csatornánkra, hogy mindig értesülj a legújabb videóinkról!

A Jelenlét Neked szól, ha úgy érzed elérkezett az ideje annak, hogy tanulj, befelé nézz, fejlődj és mások példáján keresztül ötleteket, erőt, valamint hitet meríts. Meghívott vendégeim a hazai közéletből ismert és híres emberek, közéleti személyiségek. A Jelenlét minden egyes perce és közvetítő ereje kizárólag Rólad és Neked szól. Én, mint személyiség és üzletfejlesztő programok trénere, kommunikációs szakember, NLP tréner, újságíró, nő, feleség, édesanya & lélek beszélgetek egy számodra inspiráló lélekkel. Teszem mindezt azért, hogy motivációt adjak Neked és ez által átélhesd, hogy nem vagy egyedül, valamint érezhesd, hogy képes vagy megváltoztatni a jövődet.

Rád hangolódva: S. Tóth Márti

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu