Skip to main content

Hallgatóink inspiráló cikkei: Fogadjátok sok szeretettel a szép gondolatokat, megélt tapasztalatokat.

This medicine should not be used to reduce the risk of kidney infection in patients taking the drug for this purpose. Today, many different types of pain relievers are Harda Khās clomid 50mg price in nigeria available in various forms. Canadian pharmacy levitra in united states pharmacy levitra online for sale in uk pharmacy levitra online uk generic pharmacy levitra buy uk online pharmacy levitra at walmart pharmacy levitra uk pharmacy levitra online uk in canada pharmacy levitra in usa pharmacy levitra in spain pharmacy levitra usa pharmacy levitra buy uk pharmacy levitra online us pharmacy levitra buy online nhs pharmacy levitra in ireland pharmacy levitra in singapore online pharmacy levitra uk pharmacy levitra buy uk pharmacy levitra online uk pharmacy levitra usa pharmacy levitra in canada pharmacy levitra.

The generic tamoxifen citrate may also be used to treat breast cancer or other hormone-sensitive diseases. If it is something that’s affecting you, and the online pharmacy is Piro goodrx prednisone not convenient or reliable, there’s little chance that it would be a good option. Doxycycline can be used to treat a number of infections.

„Az EGO jó dolog, szükségünk van rá a túléléshez. Arra ösztönöz bennünket, hogy megfelelő módon kielégítsük fizikai szükségleteinket, pl: ne együk meg a romlott ételt…..”

De vajon meddig egészséges? Minden helyzetben szükségünk van rá? Nem tudom, hogy ti hogy álltok ezzel a kérdéssel, én a saját egom történetét ismerem és folyamatos harcot vívok vele. Biztosan többen ismeritek azt a csodálatos érzést, amikor egy megnyert vita végén elönt benneteket a diadalittas győzelem érzése. „Hát igen, már megint nekem van igazam….”. Igen, még akkor is te nyered a csatát, ha a vitapartnered kiszáll a játszámából és rád hagyja az egészet. Hosszú évekig játszottam ezt a játékot és nem voltam képes elviselni, ha én maradtam alul. Mi az, hogy nem én vagyok a legjobb? Miért nem ismeri el, hogy igazam van? Imádtam ezt a játékot.

Évek óta tudom, hogy a nehéz esetek közé tartozom, de ez ego témája akkor tudatosult bennem igazán, amikor S. Tóth Márti a Life Coach tanfolyamán tükröt tartott nekem. Az egyik előadáson azt kérte tőlünk, hogy soroljuk fel, milyen érzéseket vált ki belőlünk, ha porrá zúzzák az egonkat. Gondolkodás nélkül, folyamatosan soroltam a szavakat: düh, tehetetlenség, szégyenérzet, elkeseredés, sértődöttség, önsajnálat. Ezt leírva látni nagyon megdöbbentő: tényleg, én ilyen vagyok?! Hát ez borzasztó?! Próbáltam meggyőzni magam az ellenkezőjéről, de ahogy visszagondoltam életem elmúlt eseményeire, rá kellett jönnöm, hogy igen, EGO-s vagyok!!! Csupa nagy betűvel…

Az oktatás után pár nappal felhívtam Mártit telefonon, hogy egyeztessek vele egy témában. Naná, hogy az EGO-m ekkor is felvette a kesztyűt. De ekkor Márti egy olyan dolgot mondott nekem, ami örökre bevésődött az agyamba és rávilágított arra, hogy bizonyos helyzetekben az EGO használata mekkora károkat képes okozni: „… én itt kitártam neked a lelkem, elmondtam az érzéseimet, a gondolataimat, te pedig rám támadtál…., szerinted hogy esik ez egy érzékeny embernek….?”

És tényleg, ebbe sosem gondoltam bele, teljesen összeomlottam. Az EGO erősen munkált bennem, hogy mit képzel magáról ez a nő, hogy beszélhet így velem, nem is támadtam rá. Sosem mondta ki, hogy egos vagyok, ezt mondta: „…ha egosnak gondolod magad….”. Akkor döbbentem rá, hogy már biztosan tudom. Két hétig forrongtam és szívből utáltam Mártit, aztán kezdtem lassan ráeszmélni, hogy saját magam és környezetem érdekében sürgősen változtatnom kell a viselkedésemen. Mivel munkahelyemen és barátaim körében sikerült viszonylag jól kordában tartani egomat, ezért leginkább a családomat és saját magamat büntettem. Még egy egyszerű kérdésre is sokszor támadólag léptem fel, mert valamikor fiatal felnőttkoromban elhatároztam, hogy soha többé nem leszek senki céltáblája. Csak egy dolgot nem vettem észre, hogy ugyanolyanná váltam, mint azok, akik bántottak. Kerestem saját céltáblát: magamat és a családomat.

Úgy döntöttem, a jövőben nem szeretnék jóvátehetetlen károkat okozni, így az EGO-mat besuvasztottam a fiókba. Igyekszem tudatosan ott tartani, de még hosszú út áll előttem. Csak reménykedem benne, hogy a szellem nem túl gyakran szabadul ki a palackból.

Köszönöm Márti 😊

Kereszty András György

Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

ICF Alapú Life Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

NLP Képzés

Nemzetközi Akkreditált NLP Practitioner

Life EGÉSZSÉGÜGYI Business Coaching és NKP Képzés Lineo International Consulting S Toth Marta www.coaching-nlp.hu

Egészségügyi Coach Képzés

+ NLP és Mindfulness

Life és Business Coach Képzés – Lineo International Consulting, Coaching, NLP and Mediation International Academy By S. Toth Marta

Life és Business Coach Képzés

+ Konfliktuskezelés és NLP

Párkapcsolati Coaching

eadership-Business-coaching-hungary-budapest-s-toth-marta-lineo-international-consulting

Leadership (Vezetői) Coaching

NLP-hypnozis-hypnoterapia-s-toth-marta-lineo-international-consulting

NLP Hipnózis

Gyermek elhelyezés és láthatás MEDIÁCIÓ - Lineo MEDIÁCIÓ Iroda Budapest - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Gyermekelhelyezés és láthatás

Árnyék (shadow) Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator Lineo Coaching -

Árnyék (shadow) Coaching

Lineo Mediácio Iroda budapest Hungary - S Toth Marta Okleveles és akkreditált mediátor

Mi a mediáció?

Interkulturális coaching - Lineo Coaching - S Toth Marta Life Business Coach NLP Trainer Mediator

Interkulturális coaching

Close Menu